​Режим Асада знову обстріляв з артилерії північний захід Сирії, загинули 2 мирних жителя

У Сирії війська режиму Башара Асада і підтримувані Іраном терористичні угруповання піддали артобстрілу населені пункти в зоні деескалації в провінції Ідліб. Артилерійських ударів завдано по району Хан-Шейхун і місту Серакіб, що входять в зону деескалації в Ідлібі, а також районах Латамне і Кафер Зіта в провінції Хама, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Глава Управління цивільної оборони Ідліба («Білі каски») Мустафа Хадж Юсуф повідомив агентству «Анадолу», що режим Асада продовжує систематично наносити удари по населених пунктах Ідліба. «У результаті ударів режиму Асада по району Хан-Шейхун загинули два мирних жителя, багато хто отримав поранення», - сказав Юсуф.

З початку року жертвами атак сирійського режиму в демілітаризованій зоні в Ідлібі стали щонайменше 94 мирних жителя, поранення отримали понад 290 осіб.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.