​Армія Асада за підтримки росії захопила місто Хан-Шейхун, що знаходиться в зоні деескалації

Армія режиму Башара Асада при активній підтримці росії 22 серпня захопила місто Хан-Шейхун на півдні ідлібської зони деескалації. Сирійське місто захоплене за підтримки вкс росії, російського спецназу і найманців, а також іранських угруповань, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Союзники Асада наступали на Хан-Шейхун із західного напрямку. Напередодні були захоплені блокпости Факір і Німр, а вдень - квартал Хаззанат, що дозволило оточити місто.

Крім Хан-Шейхун, в оточенні опинилися селища Морік і Кафр-Зіта.

Місто Хан-Шейхун четвертого квітня 2017 піддалося хіматаці режиму Асада, загинуло понад 100 осіб.

Близько 112 тисяч жителів Хан-Шейхуна покинули свої будинки на тлі активних бойових дій останніх місяців. На даний час місто порожнє.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.