​Біля берегів Ізміра стався землетрус магнітудою 6,6 - загинули 20 осіб, 799 постраждали

На заході Туреччини в п'ятницю стався землетрус магнітудою 6,6. В Управлінні по запобіганню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD) повідомили, що епіцентр поштовхів, зафіксованих в 14.51 за місцевим часом, знаходився в Егейському морі біля узбережжя району Сеферхісар провінції Ізмір. Осередок землетрусу розташовувався на глибині 16,5 км, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


Поштовхи тривали близько 15 секунд і відчувалися в багатьох провінціях заходу Туреччини.

У МВС Туреччини повідомили, що в результаті землетрусу в районах Борнова і Байракли в місті Ізмір зруйновані шість житлових будинків.

За даними AFAD, у результаті землетрусу в Ізмірі загинуло 20 осіб, поранення отримали 799 осіб. У відомстві повідомили, після підземних поштовхів зафіксовано 277 афтершоків.

З-під завалів врятовано 70 жителів. На проведення робіт в Ізмірі попервах виділено 3 млн турецьких лір.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган висловив співчуття співгромадянам, які постраждали в результаті землетрусу в Ізмірі.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.