​Спецназ Туреччини ліквідував 11 терористів на північному сході Сирії

Спецназ Туреччини ліквідував 11 бойовиків сирійського крила терористичної організації РКК. Про це в четвер, 23 вересня, повідомили в Міністерстві національної оборони Туреччини. Терористи намагалися вчинити атаку і проникнути в зону проведення операції «Джерело миру» на північному сході Сирії, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


Туреччина продовжить рішучу боротьбу з тероризмом в регіоні, випливає з повідомлення відомства.

ЗС Туреччини продовжують вживати заходів для забезпечення миру і стабільності в регіоні.

Терористи РКК здійснюють криваві теракти, щоб дестабілізувати ситуацію і розколоти Туреччину.

Президент Реджеп Тайіп Ердоган заявив раніше, що з 1984 року, коли бойовики РКК вперше здійснили кривавий злочин у Туреччині, і до березня 2020 роки від рук цієї кривавої організації загинули 7 500 співробітників турецьких сил безпеки і 6 800 мирних жителів.

США і Європейський союз внесли PKK в списки терористичних організацій.

Незважаючи на спроби Анкари знайти шляхи врегулювання ситуації, терористична організація PKK з липня 2015 року відновила збройні напади.

В останні роки PKK прагне перекласти відповідальність за криваві злочини в регіоні на свої відгалуження.

У Сирії терористи PKK прикриваються назвами PYD і YPG, а в останні два роки називають себе «Сирійськими демократичними силами». В Ірані PKK діє як «Партія вільного життя Курдистану» (PJAK).

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.