​Колумбія відмовилася від постачання зброї Україні для «сприяння миру» і назвала українсько-російську війну конфліктом

Президент Колумбії Густаво Петро заявив про відмову Боготи відправляти озброєння в Україну для того, щоб сприяти миру. Україні необхідне не озброєння, а мир, сказав Петро журналістам у місті Мюнхен у ФРН, повідомляє турецьке інформагентство Анадолу.

Глава держави зазначив, що Колумбія готова зробити посильний внесок у пошук «золотої середини» для врегулювання російсько-українського конфлікту.

Президент Колумбії підкреслив, що конфлікту росії і України потрібно покласти край. «Задля підтримки миру Колумбія не відправлятиме озброєння в Україну, але готова сприяти діалогу між сторонами», - сказав президент.

Петро заявив, що відправлення озброєння в Україну не має жодною іншої мети, крім розпалювання війни. Більшість міжнародної громадськості проти цього конфлікту, наголосив глава держави.

Також Петро наголосив на необхідності перетворення ООН. «Ми витрачаємо час, вбиваючи один одного. Переважна більшість хоче миру, але цьому перешкоджають ті, хто має право вето. Якщо ми справді хочемо побудувати глобальну демократію, голоси більшості мають бути більш цінними, ніж вето», - наголосив президент.

Густаво Петро. Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.