​Санкції ЄС проти росії, продовжені до середини вересня і прийняті кілька тижнів тому, вступили в силу


Санкції ЄС проти осіб, компаній і установ із росії продовжено до середини вересня. Рішення послів, прийняте кілька тижнів тому, вступило в силу. Чорний список, що означає заборону на в'їзд до ЄС і блокування активів у Європі, був створений у 2014 році за підрив суверенітету та територіальної цілісності України. Після того, як понад два роки тому росія розв'язала повномасштабну війну, його значно розширили, повідомляє Польське радіо.

Зараз у чорному списку понад 1700 осіб. Його відкриває владімір путін. Також є міністри, депутати думи, члени ради федерації, олігархи, деяких з яких Угорщина безуспішно намагається усунути зі списку, губернатори, високопосадовці, військові, пропагандисти та дезінформатори.

У списку також фігурують особи, відповідальні за злочини в Бучі та Маріуполі, за ракетні обстріли мирних об'єктів, викрадення українських дітей, депортацію до росії та незаконне усиновлення.

Серед компаній, які потрапили під санкції, насамперед, компанії військового сектору, авіаційної та суднобудівної промисловості.

Фото pxhere.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.