​Президент Північної Кореї Кім Чен Ин спостерігав за артилерійськими стрільбами з нових «надвеликих» ракетних установок

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин спостерігав за стрільбами артилерійських підрозділів у західному регіоні із застосуванням «нових надвеликих» систем залпового вогню, повідомили у вівторок державні ЗМІ KCNA.

Навчання відбулися через день після того, як Південна Корея та Японія повідомили про запуск Північною Кореєю кількох балістичних ракет малої дальності в море, що стало першим подібним випробуванням ракети приблизно за два місяці, інформує Reuters.

Кім Чен Ин керував навчаннями в понеділок, які були спрямовані на перевірку «реальних бойових можливостей» 600-міліметрових реактивних систем залпового вогню та покращення бойового духу та готовності операторів, повідомляє KCNA.

Тренування також включали імітацію повітряного вибуху снаряда надвеликої реактивної системи залпового вогню на заданій висоті над ціллю, йдеться у повідомленні.

Підрозділ продемонстрував «високу мобільність і точну ударну силу» під час виконання раптового бойового завдання, викликавши похвалу молодого лідера, йдеться в повідомленні.

«Вони в повній мірі продемонстрували свою чудову артилерійську влучність, а також оперативну та повну бойову готовність», – заявили в KCNA.

Кім закликав до модернізації та збільшення артилерійських сил, підкресливши «стратегічні завдання» 600-мм реактивних систем залпового вогню як основного ударного засобу під час підготовки до війни.

«Руйнівні наступальні засоби, якими володіє наша армія, повинні більш ретельно виконувати свої місії з блокування та придушення можливості війни з постійною досконалою готовністю зруйнувати міць противника та структуру його військових сил», - сказав Кім військам.

Пхеньян порушив десятиліття своєї міжкорейської політики, скасувавши військовий пакт і оголосивши Південь ворожою державою.

Відповідаючи на прес конференції в понеділок, міністр оборони Сеула Шін Вон Сік розповів про загрози з боку ракетних систем залпового вогню Північної Кореї, сказав, що якщо Пхеньян випустить велику кількість звичайних ракет проти Півдня, це «становитиме війну» і призведе до посилення атаки у відповідь.

Фото KCNA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.