Комунальники замітають сліди злочинів на вулиці Грушевського

zvalische

 
Після розголосу проблеми в пресі, 14 березня з самого ранку комунальні служби Печерського району екстрено ліквідують сліди звезення сажі та перегорілих покришок до річки Либідь, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Національного екологічного центру України (НЕЦУ).


Як ми повідомляли, після «наведення порядку» на місці трагічних подій на вулиці Грушевського, комунальні служби Печерського району столиці вивезли токсичну сажу та залишки перегорілих покришок на так званий полігон тимчасового зберігання снігу http://pryroda.in.ua/dop-kyiv/komunalnyky-zvozyat-sazhu-z-maydanu-na-zapovidnu-terytoriyu/. «Полігон» знаходиться на перехресні вулиць Кіквідзе та Саперно-Слобідської. Звозити туди сніг комунальникам доручає Розпорядження КМДА №1660 від 23.09.2013 «Про утримання доріг та тротуарів у місті Києві у зимовий період 2013-2014». Щороку аналогічним розпорядженням сніг з урядового кварталу вивозять сюди.

До сьогоднішнього дня екологам не вдавалось зупинити складання тут снігу, до якого зазвичай домішана чимала частка сміття та авто вихлопів. Брудний сніг тане і стікає в русло річки Либідь, яка саме тут витікає з підземного колектора. Вся територія, де розміщено полігон, віднесена до природно-заповідного фонду. Екологи вбачають в таких діях комунальників – серйозне порушення ст. 252 Кримінального кодексу України.

Цього ж разу замість снігу виявилась велика кількість сажі та покришок, бруківки, гільз і залишків барикад. Проте вивезли все на звичне місце.

Після розголосу проблеми в ЗМІ відсьогодні токсичні відходи швидкими темпами вивозять з «сніготайки» на 6-й полігон ТПВ.

На момент прибуття журналістів «Нового каналу» о 10 ранку, комунальники поклопотались, щоб вивезти саме покришки, щоб ті не потрапляли в кадр телекамери. Активісти встигли зняти вивезення покришок та кадри, на яких видно, як комунальники ліквідують останні покришки-докази. Весь час, поки знімальна група перебувала на «полігоні», працівники показово збирали сміття в мішки.



Коментарі

  +0 #1 Olena 14 мар. 2014 г., 16:14:52
Наши коммунальщики, как всегда, на высоте. Люстрировать всех нафиг.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.