УДАІ шукає очевидців двох ДТП в Оболонському районі

rozshukt

 
Столична Державтоінспекція розшукує водіїв автомобіля та мотоцикла, які 11 травня скоїли наїзди на трьох пішоходів та з місця пригоди зникли. ДТП сталися уночі, в Оболонському районі, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


Перша автопригода сталася близько 23 години на вулиці Маршала Тимошенка, навпроти будинку №21. Невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на двох пішоходів: 28-річного чоловіка та 20-річну дівчину, які перебігали дорогу поза пішохідним переходом. Водій, не зупинившись, залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду пішоходів з тяжкими травмами доставлено до лікарні.

Інша дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода була зареєстрована о 23 год. 40 хв. на проспекті Сталінграда,4-а. Там мотоцикл «Сузуки750», без номерних знаків, під керуванням невстановленого водія, здійснив наїзд 58-річного чоловіка, який переходив проїзну частину в невстановленому місці. Травмованого з закритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. Водій зник.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.

Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.