Кличко вимагає затримати організаторів кривавої провокації під парламентом

vzrivi vr

 
Кривава провокація, яка відбулася під Верховною Радою, повинна негайно отримати правову оцінку і наслідки. Правоохоронці мають оперативно затримати виконавців і організаторів цього теракту. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав мер Києва Віталій Кличко, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Кривава провокація, яка відбулася під Верховною Радою, повинна негайно отримати правову оцінку і наслідки. Правоохоронці мають оперативно затримати виконавців і організаторів цього теракту, - наголосив Кличко. - Бо як ще можна назвати дії покидьків, що кидають гранати в центрі столиці в бійців Нацгвардії? В хлопців, які сьогодні і захищають незалежність України на Сході, і забезпечують порядок у Києві? Тому суспільство має знати, хто ініціатори і виконавці цієї кривавої провокації і яке покарання вони отримають», - сказав Кличко.

Мер Києва зазначив, що сьогодні не тільки зовнішні вороги шкодять Україні, а й деякі внутрішні сили розхитують ситуацію, щоб отримати сумнівні політичні дивіденди. «Головне – не піддаватися на провокації політиканів, які, прикриваючись боротьбою за інтереси України, насправді руйнують державу. І цинічно вбивають українських патріотів», - підкреслив Віталій Кличко.

Також, за словами Кличка, є інформація про те, що один з правоохоронців помер у Київській лікарні. Зараз цю інформацію перевіряють.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.