Кличко: На місці скверу Небесної Сотні жодних забудов не буде

2 4skver sotni

 
Київська міська рада повернула громаді ділянку на вул. Михайлівській, де мешканці столиці створили сквер Небесної Сотні – жодних забудов там не буде. Про це в ефірі телеканалу «Інтер» заявив Київський міський голова Віталій Кличко, коментуючи ухвалення депутатами Київради рішення про розірвання договору оренди із потенційним забудовником ділянки, де розташований сквер Небесної Сотні, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Сьогодні ми ухвалили рішення повернути у власність міста ділянку, де громада створила сквер Небесної Сотні. Можу гарантувати, і я не раз про це говорив, що на цьому місці не буде жодних забудов», - наголосив Кличко.

Мер Києва також зазначив, що забудовник не може не враховувати думку громади, яка власними силами створила на цій території сквер Небесної Сотні і продовжує займатися облаштування громадського простору для киян у центрі столиці. «Дуже радий, що сьогодні ми ще одну територію повернули у власність міста. Ми не дозволимо будівництво на цій території», - відзначив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.