До уваги водіїв! Під час проведення поминальних днів біля кладовищ діятимуть обмеження в русі

obmege kiivschina

 
У зв'язку з проведенням поминальних днів 8 травня будуть вводитися тимчасові обмеження в русі автомобільного транспорту на дорогах, прилеглих до Південного та Північного кладовищ.


В неділю, 8 травня, для забезпечення безперешкодного руху автобусів і маршрутних таксі до Південного кладовища на 23 км автодороги Київ - Одеса у правій полосі у напрямку Києва буде обмежено рух транспорту. Дана полоса виділена для громадського транспорту, що підвозить пасажирів до кладовища.

Зверніть увагу, що на 22 км автодороги Київ - Одеса заїзд на Південне кладовище та прилеглу територію буде частково обмежено. Проїзд дозволено лише громадському та спецтранспорту. Також виняток буде зроблено для людей похилого віку з обмеженими фізичними можливостями.

Обмеження в русі в цей день будуть діяти і на 5 км автодороги Рожни - Велика Димирка – Гоголів, на під'їзді до Північного цвинтара.

Також нагадуємо, що на окремих ділянках автодоріг державного значення Київ – Одеса та Київ - Знам’янка досі проводяться ремонтні роботи і діють певні обмеження. Тому можливі ускладнення в русі на наступних ділянках:

Автодорога Київ – Одеса (М-05), у напрямку міста Києва:

- на 20 км, поблизу села Круглик (міст через річку Сіверка);

- на 32-34 км, поблизу села Калинівка (міст через залізничні колії);

- на 58 - 64 км, поблизу населених пунктів Пінчуки та Вінницькі Стави.

Натомість організовано двосторонній рух по смузі в напрямку міста Одеса.

У напрямку міста Одеса:

- на 36-42 км, поблизу села Хлепча (міст через річку Стугна) та на 77-80 км. поблизу стаціонарного посту.

Організовано двосторонній рух по смузі в напрямку міста Києва.

Також частково перекрита автодорога Київ - Знам’янка (Н-01). Капітальні ремонтно-дорожні роботи проводяться на наступних ділянках:

у напрямку міста Києва:

- на 16-20 км, поблизу повороту на село Лісники;

- на 21-25 км, поблизу села Ходосіївка;

- на 28 км, поблизу села Романьків;

- на 30-39 км, село Нові Безрадичі,

- на 40-43 км село Таценки.

Організовано двосторонній рух по смузі в напрямку міста Знам’янка.

У напрямку міста Знам’янка дорога перекрита:

- на 25-28 км, поворот в напрямку села Креничі, поблизу села Підгірці;

- на 29-30 км, поблизу села Романьків.

Організовано двосторонній рух по смузі в напрямку міста Києва.

Зверніть увагу, що на 25 км автодороги Київ - Знам’янка (поворот в напрямку села Креничі), на транспортній розв’язці перекрито рух для всіх видів транспорту. Крім того, часткове обмеження в русі діє на транспортній розв’язці при в’їзді до міста Обухів, 43 км зазначеної автодороги.

Звертаємося до водіїв з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків, передусім тимчасово встановлених.

Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Київській області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.