​Європейський парламент не буде спостерігати за президентськими виборами в росії та Азербайджані

Співголови Парламентської партії «Демократія» та депутатські фракції «Європарламент» Макаллістер та Макаван зробили наступну заяву про майбутні вибори в росії та Азербайджані:


«Президентські вибори відбудуться в росії 18 березня та в Азербайджані 11 квітня 2018 року.

Європейський парламент не буде спостерігати за цим виборчим процесом і, отже, не коментує цей процес, а також результати, які будуть оголошені пізніше. Жоден індивідуальний член Європейського парламенту не мав права спостерігати за цим виборчим процесом або коментувати його від свого імені.

Тому, якщо будь-який член Європарламенту вирішить спостерігати за цими виборами, він/вона це зробить за власною ініціативою і ні за яких обставин не зобов'язатиме Європейський Парламент ніякими заявами чи діями.

Пропозиція офіційних російських організацій покрити витрати на проїзд та розміщення деяких міжнародних спостерігачів суперечить фундаментальній етиці спостереження за виборами.

Що стосується Азербайджану, то Європейський парламент під час свого пленарного засідання до літнього перерви прийме доповідь про відносини між ЄС та Азербайджаном. Тільки цей звіт буде представляти офіційну позицію Європейського парламенту з цього питання».

Джерело: europarl.europa.eu

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.