​Папа Римський обговорить із керівництвом України можливість свого візиту

Папа повідомив про майбутню зустріч під час спілкування з дітьми у внутрішньому дворі Ватикану. Український хлопчик на ім'я Сачар запитав Папу: «Чи можете Ви приїхати в Україну, щоб урятувати всіх дітей, які зараз там страждають?» Папа Франциск відповів, що часто думав про українських дітей останнім часом і хотів відвідати країну, але має вибрати слушний час, повідомляє «Голос Америки».


«Нелегко ухвалити рішення, яке часом може принести більше шкоди, ніж користі решти світу. Я повинен знайти підходящий момент, щоб зробити це, - сказав 85-річний понтифік згідно зі стенограмою ватиканського заходу. - Наступного тижня я прийму представників українського уряду, які приїдуть сюди, щоби поговорити. У тому числі – про мій можливий візит. Подивимося, як усе буде», – сказав Франциск.

Понтифіка запрошували до України президент Володимир Зеленський, мер Києва Віталій Кличко, верховний архієпископ Української Католицької Церкви східного обряду Святослав Шевчук та посол України у Ватикані Андрій Юраш.

Андрій Юраш повідомив, що у нього, на жаль, поки що немає жодних подробиць зустрічі, про яку згадував Папа.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.