Кличко: Упертість Януковича ставить під сумнів його заяви про євроінтеграцію

pidpisannya

 
Вперте небажання Президента Януковича вжити заходів для звільнення Юлії Тимошенко ставить під великий знак питання щирість його заяв про підтримку європейського вибору громадян України. Про це заявив Віталій Кличко після зустрічі лідерів опозиції з міністрами закордонних справ Польщі та Швеції, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Ми з Радославом Сікорським та Карлом Більдтом обговорили підсумки останнього засідання Міністрів закордонних справ країн-членів ЄС в контексті перспектив підписання Угоди про Асоціацію України з ЄС,- зазначив Кличко. – «УДАР» вже висловлював велике занепокоєння розвитком подій стосовно виконання умов, необхідних для підписання Угоди. Засідання Міністрів закордонних справ Євросоюзу ще раз підтвердило, що успішне для України проведення саміту у Вільнюсі неможливе без вирішення проблеми вибіркового застосування правосуддя. Як і раніше, «УДАР» наполягає на звільненні Юлії Тимошенко. Найкраще, якби ця мета була реалізована через її амністію, бодай часткову. Разом з тим, ми готові підтримати будь-яке рішення, що буде прийнятним для наших європейських партнерів та реально розблокує шлях до підписання Угоди про Асоціацію»,- підкреслив Віталій Кличко.

В «УДАРі» наголошують, що до саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі залишились лічені тижні. І подальше зволікання чинної влади з виконанням умов, необхідних для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, неминуче призведе до втрати Україною історичного шансу доєднатися до великої європейської сім'ї.



Коментарі

  -2 #1 ut 22 окт. 2013 г., 17:04:39
ИМХО Был хорошим боксером... стал никем на побегушках... ехал бы в свою "демократию" - с его деньгами в ней жить можно ...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.