​ГПУ та СБУ провели 23 обшуки на Миколаївському суднобудівному заводі



Генеральною прокуратурою України спільно зі Службою безпеки України в ході проведення спецоперації в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» в особливо великих розмірах, доведення вказаного підприємства до банкрутства та вчинення інших злочинів, 25.09.2016 на території Миколаївської, Київської, Дніпропетровської областей, в тому числі за місцем розташування ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», проводиться 23 обшуки, до яких залучено більше 45 працівників прокуратури та 150 співробітників Служби безпеки України. Внаслідок вказаних злочинних дій ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» спричинено збитків на суму понад 1,5 млрд грн.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

У ході досудового розслідування на причетність до вчинення вказаних злочинів перевіряються всі особи, задіяні у процедурі банкрутства підприємства, зокрема, ліквідатори, службові особи ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», ПрАТ «Смарт-Холдинг» та інших підприємств.

Слідчі дії тривають.

Фото commons.wikimedia.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.