Керівники Twitter та Facebook свідчатимуть щодо цензури перед колегією 17 листопада

Комітет судової влади Сенату США заявив у п'ятницю, що керівники Twitter Inc та Facebook Inc даватимуть свідчення перед колегією 17 листопада щодо свого рішення блокувати статті, щодо сина кандидата в президенти від США Джо Байдена. У четвер суддівський комітет проголосував за виклик у суд двох генеральних директорів. Керівники свідчитимуть відносно антиконсервативної політики та упередженості цих соціальних мереж. Ці соціальні мережі зазнали жорсткої критики з боку консерваторів через своє рішення повідомляти користувачам Facebook та Twitter, що два опублікованих матеріали New York Post ніщо інше, як дезінформація.


28 жовтня керівники Facebook, Twitter та Alphabet Inc також засвідчать перед Комітетом з питань торгівлі Сенату 28 жовтня про ключовий закон, що захищає інтернет-компанії.

Президент Республіканської партії Дональд Трамп та багато республіканських депутатів продовжували критикувати технологічні компанії за те, що вони, нібито, цензурують колос консерваторів. Обидва слухання спрямовані на обговорення проблеми.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.