У Черкасах євромайданівці оприлюднили люстраційний список та пікетували прокуратуру

vorogi spisok

 
Активісти черкаського Євромайдану оприлюднили люстраційний список місцевих чиновників, які перешкоджали мирним протестам, та пікетували будівлі обласної та міської прокуратури. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


Активісти вимагали скасування заборони на проведення масових зібрань у місті, закриття справ проти черкаських «євромайданівців» та покарання правоохоронців, які перешкоджали проведенню масового зібрання, що проходило у Черкасах 5 січня під час спроби показати фільм про Межигір’я.

Черкаські активісти також оприлюднили люстраційний список місцевих чиновників, які нанесли найбільшу шкоду демократії в області. До списку зокрема увійшли голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, голова обласної ради Валерій Черняк, голова фракції партії регіонів в облраді та ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Анатолій Кузьмінський, полковник міліції Володимир Тютюнник, генерал міліції, начальник УМВС в області Володимир Ліпандін та інші.

«Люстраційний список відкритий, тому кожен, хто порушуватиме конституційні права черкащан, зможе до нього потрапити. Першим кандидатом до списку майданівці бачать прокурора області Геннадія Дем’яненка, адже прокуратура не реагує на безчинства міліції на мирних мітингах», - зазначив голова черкаського «УДАРу» Віталій Іляшенко.

Активісти також обіцяють пікетувати помешкання тих чиновників, які потрапили до списку, та розповідатимуть сусідам про злочинні «діяння» недобросовісних чиновників.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.