​Позов ПРОЗОРРО до Рахункової палати: державне підприємство не згодне з результатами аудиту

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від ДП «ПРОЗОРРО» до Рахункової палати України щодо скасування окремих висновків Рішення за результатами аудиту ефективності використання та розпорядження майном, повідомляє прес-служба суду.


Зокрема, позивач оскаржує висновки Рахункової палати України щодо відшкодування зайво отриманих у 2016, 2017 та I півріччі 2018 року генеральним директором ДП «ПРОЗОРРО» Задворним В. В. квартальних премій та винагороди, неправомірного збільшення підприємством первісної вартості нематеріальних активів, порушення порядку виправлення помилок у фінансовій звітності підприємства за 2016 рік та інші.

Також ДП «ПРОЗОРРО» просить суд долучити Міністерство економічного розвитку і торгівлі України в якості третьої особи без самостійних вимог щодо предмета спору.

Наразі судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження у справі.

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.