​Солом’янський районний суд столиці оголосив вирок мешканцю Київщини, який ножем поранив чоловіка

За чаркою між знайомими виникла суперечка, під час якої правопорушник дістав із кишені ніж та двічі вдарив ним опонента. За скоєне суд призначив йому покарання у вигляді п’яти років та двох місяців тюремного ув’язнення, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Восени 2019 року до чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що неподалік від Центрального залізничного вокзалу між чоловіками виник конфлікт, у ході якого один із них отримав ножове поранення. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі.

Поліцейські з’ясували, що чоловіки познайомились на території вокзалу та вирішили розпити пляшку алкоголю. Під час застілля між знайомими виник конфлікт, у ході якого один із них дістав із кишені ніж і двічі вдарив опонента у живіт та плече.

Працівники поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Затриманий – уродженець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та грабежу.

Після завершення досудового розслідування матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом правоохоронці направили до Солом’янського районного суду, який визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, було вирішено частково приєднати невідбуте покарання та остаточно призначити зловмиснику покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років та два місяці.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.