Україна святкує День Незалежності

d prapor

 
Об’єднана опозиція «Батьківщина» взяла участь в урочистостях до Дня Незлежності України.


На святкуванні присутні лідери опозиції Арсенія Яценюк, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко, Борис Тарасюк, Григорій Немиря, Вячеслав Кириленко, а також народні депутати від опозиції.

Зранку розпочалась піша хода представників Об’єднаної опозиції «Батьківщина» від Михайлівської площі до парку імені Шевченка.

Хода налічує понад 20 тисяч учасників.

Майже всі вони вдягнені в українські вишиванки. Йдучи, вони скандують гасла «Владу – геть!» та «Імпічмент – президенту!» Також учасники ходи несуть плакати «Я люблю українську мову, не розбивайте моє серце».

Ходу супроводжують працівники міліції.

Лідери опозиції поклали квіти до пам'ятника Михайлу Грушевському.

Представники молодіжного крила Об’єднаної опозиції «Батьківщина» розгорнули біля пам’ятника Тарасу Шевченку найбільший в Україні державний прапор.

Як зазначив один із лідерів Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов, це найбільший прапор в Україні і його розміри становлять 40x60, загальною площею 2400 кв.м.

«Це не просто прапор, це прапор нашої спільної перемоги», - зазначив Турчинов.

На мітингу також був присутній представник Книги рекордів України, який зафіксував рекорд.

За матеріалами byut.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.