Жителі Донецька вимагають не вести артилерійський вогонь з житлових районів

giteli donetsk

 
Жителі Калінінського району Донецька виступили зі зверненням до глави самопроголошеної Донецької народної республіки Олександра Захарченко. Про це повідомляє УНН з посиланням на «Донецькі вісті».


Автори звернення наполягають на тому, щоб з території їхнього району не велися артилерійські обстріли. «Ми вимагаємо заборонити наказом будь-які залпи артилерії і РСЗВ з території Калінінського району. Наш район - тиловий, і будь-які залпи дають формальний привід для нанесення удару по нам», - зазначають жителі.

Вони мають намір зібрати підписи під своїм зверненням, а потім направити його так званому керівництву ДНР.

Раніше правозахисна організація Amnesty International констатувала, що за загибель мирного населення в зоні конфлікту на території Донбасу несуть відповідальність обидві сторони. Правозахисники зазначали, що терористи вели обстріл з житлових районів, а українські війська стріляли у відповідь.

За даними на ранок 12 січня, в Донецьку знову були чутні стрілянина і вибухи. Згідно з інформацією міськради, в період з 9 по 12 січня в результаті бойових дій загинула одна людина, ще дев'ять отримали поранення.



Коментарі

  +0 #1 Мариуполь 12 янв. 2015 г., 22:11:33
Смешно. Эти жители что думают - что они в Украине? Что их мнение кому-то в днр действительно важно??? Никогда не думал, что в Донецке такие наивные жители. Хотя... Раз поверили сказкам о рае с Россией, то чему удивляться!
  +0 #2 Холмс 12 янв. 2015 г., 22:22:02
Робята, нехрен обижаться на пацанов, за которых по пьяне голоснули... Они, как послушные шавки Х-йла, чётко выполняют его указания: женщины и дети впереди, а придурки с АК, градами, БТРами... за ними!. Так что, выполняйте и дальше роль "живого щита" для х-йлят и не выпендривайтесь!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.