Протест бойцов против командования воинской части НГУ

ngu0

 
Протест бойцов против командования воинской части НГУ и борьба за правду и справедливость против сокрытия преступлений: убийств и разбойных нападений.


Из жизни одного из нацгвардейцев, которому сейчас угрожают, и не одному ему. А также тем, кто встал на его сторону и защиту. Их лишили премий через придуманные нелепые взыскания. Их угрожают уволить из рядов НГУ, их просто гнобят.

И это реформа и переход на стандарты НАТО? Может, новый командующий НГУ разберется в ситуации и не допустит уничтожение добровольцев. Именно эта рота была сформирована, как и батальон Кульчицкого, из добровольцев города Мариуполя из ОФ «Мариупольская Дружина», которые по призыву Президента пошли защищать свой город. И что мы сейчас имеем?.. Читайте реальность и наша жизнь в исповеди Влада Капустянского:

«Загибель другого строковика за листопад місяць стала останньою краплею мого терпіння і змусила розповісти вам, мої братики та сестрички, що є таке моя військова частина Національної гвардії України 3057, яка базується у м. Маріуполь, і що таке офіцери у цій частині, смію надіятись, що в/ч така одна в Україні!

За останній місяць загинуло два строковика.

Одного вбила п'яна військова потвора, знаходячісь на службі. Строковик теж знаходився на службі у добовому наряді на КПП військової частини! Командування в/ч, вступивши у злочинну змову з військовою прокуратурою, почали цинічно укривати навмисне вбивство шляхом фальсифікації події злочину - хотіли списати все на загиблого, начебто він сам застрелився при необережному поводженні зі зброєю, але розголос та активісти винудили слідчі органи переглянути ставлення до цього кримінального провадження.

Другий строковик загинув 29.11.2015р. під час бойового чергування на блокпосту при виїзді з західної сторони м. Маріуполь.

Зараз знову списують на самостріл з причин нерозділеного кохання. Хай, мабуть, і так, але чомусь до уваги не беруться наступні вопіющі фактори, які існують у цій військовій частині:

1. Командування частини зайняте тільки собою, постійна пиятика до поросячого вереску.

2. Психологічна служба ведеться дружиною командира частини, яка якимось чином є офіцером, і щоб не кидались в очі явні ознаки корупції, то є прикомандированою з іншоі частині, але від цього нічого не міняється, корупційна складова залишається. Частиною керує психолог і, виходячі з подій, - хріново!

3. Виховна робота серед особового складу не проводиться. Торгують наркотою навіть з КПП частини, за що і було затримано офіцера! Командування частини відкрито захоплюється збройнними силами Росії та СРСР. Контр.розвідка навіть вирахувала та заарештувала військового виродка, який передавав інформацію до ДиНиРи.

4. Постійні та системні побори офіцерами частини не тільки зі строковиків, але і з контрактників за будь-яку провину або за надання законом передбачених пільг та заохочень (додаткова відпустка, вихідний, посада тощо) і про це відомо командуванню частини, але воно мовчить, що свідчить про долю з вимагань.

Чудовим прикладом духу та характеризуючим фактором офіцерів є розбійний напад у листопаді ц.р. із застосуванням закріпленої автоматичної зброї на фермерське господарство біля Маріуполя, коли військові, залишивши блокпост, тобто охоронюваний об'єкт, де старшим був цілий капітан, поїхали вчиняти зазначений злочин (зв'язали сторожа та розстрілявши 8 свиней, яких і викрали)!

Ось така моя невесела оповідь. Скажете - чому я мовчав раніше? Так я горланив, навіть погрожував розстріляти офіцерську наволоч і боровся як міг, поки у рамках закону... На жаль знаю тільки 3-х офіцерів, які можуть називатись офіцерами, але вони не є старшими офіцерами.

У мене тільки одне питання. Що роблять строковики у зоні АТО, де і перебуває славне місто Маріуполь?»

Вы можете посмотреть факты на фото, подтверждающие убийство или же подведения к самоубийству, но неразделенной любовью там и не пахнет. Причем командование части заставляло бойцов подписать опровержение, что все, что было опубликовано по поводу убийства срочника на местном городском сайте 0629, не соответствует действительности.

До сих пор никто не ответил за эти убийства, до сих пор частью командует полковник Крячко. И вопрос не в том, что такое случилось в части, а вопрос в том, что это тщательно скрывалось и маскировалось под видом самострелов и самоубийств. Преступления покрывались следователями из МВД, а военная прокуратура по ходу не проводила расследований вообще. Гласность в наших воинских структурах - это сейчас то, что необходимо обществу. Как у нас будет проходить очищение в рядах МВД и НГУ, если все скрывается, покрывается и присутствует круговая порука. Разве мы к этому стремимся и разве это не вопиющие факты, на которые в первую очередь надо обращать внимание? Или так называемая АТО нужна только для того, чтобы набивать карманы и покупать элитные дома, когда другие отдают жизни?

ngu1

Убитый солдат срочник, который, по словам командования, покончил с собой.

ngu2

ngu3

Следы «неразделенной любви»?

ngu4

И последнее подтверждение насильственной смерти

ngu5

А выводы делайте сами из увиденного.

Мы вернулись в старые советские времена или же мы оттуда и не уходили, где все скрывалось и умалчивалось, где преступления покрывались и скрывались от общественности? Это армия нового образца? Это стандарты НАТО? Когда прекратиться очковтирательство и наше «овцемолчание»? Где достоинства и честь наших бойцов? Неужели простых солдат считают быдлом, тех, кто не имеет погонов? Впрочем, это риторические вопросы никому и в никуда.

Виктория ПРИДУЩЕНКО, «Конфликты и законы»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.