​Hа Закарпатті викрито 8 залів, де незаконно функціонують 90 гральних автоматів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, перебуваючи з робочою поїздкою у Закарпатській області, 10 жовтня 2017 року відвідав Тячівську місцеву прокуратуру у зв’язку із скаргами про зловживання службовим становищем керівником вказаної прокуратури та проведеними Генеральною інспекцією обшуками, в результаті яких виявлено 8 залів, де незаконно функціонують 90 гральних автоматів.


Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Керівнику Тячівської місцевої прокуратури було поставлено ряд запитань щодо чисельних скарг жителів району на діяльність незаконних гральних закладів, бездіяльність місцевої прокуратури у протидії вказаному явищу, а також «кришуванні» незаконного бізнесу правоохоронними органами та інших негативних явищ.

Працівниками Генеральної інспекції Генпрокуратури прокурор Тячівської місцевої прокуратури був супроводжений до м. Ужгорода для проведення необхідних слідчих дій.

Під час зустрічі з колективом Тячівської місцевої прокуратури Генеральний прокурор зазначив, що у місті 10 тисяч населення і функціонують гральні заклади. «Якщо місцевий прокурор не бачить нелегальної вирубки та гральних автоматів, значить, він не працює… Якщо кримінальних проваджень нема, - то за що ви отримуєте заробітну плату», - зауважив Юрій Луценко, звертаючись до працівників прокуратури.

Відділом досудового розслідування кримінальних правопорушень, вчинених прокурорами та працівниками органів прокуратури слідчого управління Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

У ході досудового розслідування перевіряється факт причетності керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області на предмет зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, систематичного одержання неправомірної вигоди за покривання протиправної діяльності у сфері грального бізнесу.

Зокрема, встановлено, що на території Тячівського району незаконно функціонує вісім нелегальних гральних закладів.

За результатами обшуків, проведених слідчими Генеральної інспекції Генпрокуратури, виявлено 8 залів, де незаконно функціонують гральні автомати у кількості понад 90 шт, а також сервери, що забезпечують їх роботу, які слідчими вилучено.

Також проведено обшуки за місцем проживання та у службовому кабінеті керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області.

Тривають допити працівників вищевказаних гральних закладів на предмет встановлення причетності до їх діяльності працівників правоохоронних органів.

Проводяться інші першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває.

Фото прес-служби ГПУ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.