​«Слуги народу» проголосували закон, змавпований у їхнього хазяїна - росії

Эх, говори, Москва, разговаривай, Рассея...


Учора пан Потураєв, копіюючи чи то Хрущова, чи то Геббельса, у запалі видав головний секрет Полішинеля, який знають всі, хто реально аналізував законопроекти 2178 та 2178-10. А саме, що головним аргументом їх складання є те, що в росії є земельний ринок. Ви можете самі перевірити, там є чіткий маркер.

В Європі немає жодної країни, яка б визначала межу сукупного володіння як відсоток від території. А от саме в російському законі про ринок землі ця межа визначена як 10% від області. У нас спочатку вирішили поставити 15%, а потім поставили 8% - але межа більш-менш відповідає російським лекалам.

210 тис. га землі в одні руки - це російська модель господарювання. Можете перевірити в розділі порівняльного права по справі «Зеленчук і Цицюра проти України», якою зараз розмахують «Слуги Народа», прийнявши естафету у Порошенка.

Причини там дві:

- в росії державно-олігархічна економіка, всі галузі там жорстко монополізуються і контролюються кремлем;

- в росії гігантські ненаселені простори, тому вони цілком собі можуть дозволити такі велетенські маєтки. Це хоч якось дозволяє їм втримувати цілісність території.

Нам також вчора розповідали, що все в порядку і нічого там китайці не скупили.

Попри те, що в росії накладене табу на висвітлення викупу іноземцями (в першу, чергу китайцями) земель, все-таки деякі дані мені знайти вдалось.

У 2011 р. всі китайські агрофірми з провінції Хейлунцзян, прикордонна із Сибіром, об'єднались в спільний картель з метою викупу прикордонних земель. Станом на 2018 р. вони контролюють майже 9 млн. му. (приблизно 600 тис. га.) в прикордонних сибірських областях.

Всього методом масової оренди на сьогодні в Сибіру китайці контролюють майже 1,5 млн. га. родючої землі в шести суб'єктах рф. Під загрозою опинилось навіть озеро Байкал, росіяни уже б'ють на сполох - бо всі приозерні ділянки викупає Китай під бізнес-проекти.

А під найбільшою загрозою опинився Далекосхідний Округ, колишній Зелений Клин часів української боротьби за незалежність. Він уже балансує на межі втрати продовольчої незалежності - там всього 2,7 млн. га. родючих земель, і 40% уже навіть офіційно контролюють китайці.

Російські екологи фіксують численні випадки хижацької експлуатації землі в Далекосхідному окрузі. Адже вирощують китайці зовсім не пшеницю, а сою.

Це просто крихти, які мені вдалось зібрати поміж бравурних реляцій російських журналістів, які намагаються всіляко применшити масштаби китайської експансії на російські плодючі землі.

Але я думаю, ми їм допоможемо. Відкривши ринок, ми дозволимо росіянам швиденько компенсувати втрати плодючих земель Сибіру. Вони просто куплять нашу землю, легко, весело і з гуморком.

Веселого ринку, братіє.

Вячеслав Ільченко, facebook.com

Фото DT.UA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.