Азаров намагався ввести в оману європейських політиків – заява об’єднаної опозиції

azar oslo

 
Сьогоднішня заява прем’єр-міністра України Миколи Азарова в Осло з приводу того, що начебто лідера української опозиції Юлію Тимошенко було кинуто до в’язниці «не за політичні погляди» не просто не витримує критики, вона є прямою нахабною брехнею, безсоромно кинутою у вічі міжнародній громадськості.


Складається враження, що Азаров живе у своєму печерному «партієрегонівському світі» і навіть не здогадується, що європейське співтовариство добре володіє інформацією з приводу переслідувань опозиції та її лідерів в Україні.

Хотілось би нагадати Азарову про численні заяви західних правових міжнародних інституцій про засудження Юлії Тимошенко саме з політичних мотивів. Так само як і про позицію Європейського Союзу, який чітко заявив, що кримінальні справи проти Юлії Тимошенко велися «з порушенням міжнародного права та стандартів», а також мало місце порушення Європейської конвенції з прав людини. Ледь не щодня з Європи, зі США, з усього цивілізованого світу звучать заклики до Януковича і його компанії припинити політичні переслідування і повернути країну на шлях демократії.

Найбільш обурливим є те, що брехня в Осло пролунала саме в той день, коли вже світ почали лякати Україною, зокрема, саме сьогодні Держдеп США побажав Грузії не скочуватися до стану України часів Януковича.

Також Азарову не варто забувати про те, що саме політичні репресії, порушення прав та свобод людини, знищення засад демократії в Україні стали причиною фактичної ізоляції його шефа Януковича, якого вже соромляться запрошувати демократичні країни.

Пане Азаров, ви і раніше не заслуговували на те, щоб вам подавали руку відомі та впливові політики, але сьогоднішня ваша брехня зайвий раз відкрила очі на ту бандитську політику, яку проводить Партія регіонів на чолі з вами та Януковичем.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до міжнародної громадськості із закликом не довіряти політичним ізгоям, які за три роки свого правління в Україні продемонстрували, що ані професійно, ані ментально не здатні піднятися до рівня сучасних європейських політиків, натомість залишаючись банальними політичними нікчемами, повідомляє прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщина».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.