Справа Юлії Тимошенко обговорюватиметься на саміті ЄС 25 лютого

samit

 
Голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські заявляє, що питання щодо ситуації навколо Юлії Тимошенко порушуватиметься на саміті Україна-ЄС 25 лютого у Брюсселі (Бельгія), повідомляє tymoshenko.ua.


"Саміт Україна-ЄС, який відбудеться 25 лютого, - це звичайний елемент у діалозі Євросоюзу з іншими країнами. Він не призначений спеціально для того, щоб обговорювати питання стосовно Юлії Тимошенко та інших справ вибіркового правосуддя. Однак це питання обговорюватиметься на саміті, тому що без вирішення проблеми вибіркового правосуддя неможливо просунутися вперед у відносинах між Україною та ЄС", - цитує слова Яна Томбінські агентство "Інтерфакс-Україна".

Голова представництва ЄС в Україні нагадав, що про цю проблему вже неодноразово говорили представники різних інституцій Євросоюзу і називали вирішення питань, пов'язаних із вибірковим правосуддям, однією з передумов для подальшого розвитку відносин між Україною та ЄС.

За словами Яна Томбінські, спостережна місія Європейського парламенту, до якої входять колишній президент Європарламенту Пет Кокс та екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, зможе посприяти вирішенню цієї проблеми.

"Ми дуже сподіваємося, що разом українська та європейська сторони зможуть вирішити це питання. Головний месидж, який буде зроблено під час саміту Україна-ЄС, що європейський інструментарій - це найкращий спосіб для використання потенціалу країни", - підкреслив представник Євросоюзу в Україні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.