Нині ЄС швидко реагує на українське шулерство

es vlasenko

 
Українська влада, роблячи спробу легалізувати рішення регламентного комітету, що не проводився, вирішила, як завжди, ламати все через коліно, оскільки це – найулюбленіший метод досягнення мети за Януковичем.


І Рибак і Єфремов вже давно повинні відповідати перед законом за свої крамольні і протизаконні діяння. Рибак, мабуть, тому, що переконаний, що не доживе до зміни влади за віком, пішов на повне ігнорування українського законодавства і дедалі більше нагадує Литвина, що з порожніми очима підписував неконституційні закони.

Проте якщо раніше ЄС довгенько думав перед тим, як поставити діагноз Януковичу і його команді, то нині ситуація кардинально змінилась. Так, у день суду над Власенко з’явилась спільна заява речника Верховного представника ЄС Кетрін Ештон та Комісара Штефана Фюле щодо політичних подій в Україні, у якій наголошується, що Європейський союз стурбований через переслідування захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко, народного депутата фракції «Батьківщина» Сергія Власенка режимом Януковича.

«Верховний представник Кетрін Ештон та комісар Штефан Фюле з нетерпінням очікують на повне виконання висновків Саміту Україна-ЄС від 25 лютого 2013 року та уважно стежать за політичними подіями в Україні. Вони глибоко занепокоєні останніми процесуальними діями, які можуть призвести до скасування парламентського мандату двох депутатів на сумнівних правових підставах. Вони також звертають особливу увагу на ситуацію, пов’язану зі справою народного депутата Сергія Власенка у світлі останнього клопотання до Вищого адміністративного суду стосовно позбавлення його парламентського мандату.

Вони закликають українську владу вирішити цю ситуацію таким чином, щоб уникнути створення враження про зловживання судовою системою з політичними цілями. Вони нагадують про свою рішучу позицію, згідно з якою остаточний склад парламенту України повинен відображати реальне волевиявлення українських виборців. Закон «Про вибори народних депутатів» визначає чіткий п’ятиденний термін для оскарження результатів виборів в суді. Процесуальні дії, розпочаті через декілька місяців після встановлення остаточних результатів виборів, викликають занепокоєння з політичної та правової точки зору.

У світлі цих подій, вони ще раз наголошують на потребі вжити термінові кроки для покращення виборчого законодавства в Україні згідно з рекомендаціями остаточного звіту ОБСЄ/БДІПЛ від 3 січня 2012 року шляхом розгляду виборчого кодексу», - наголошується у поданій заяві.

Зважаючи на те, що вже на міжнародному рівні владу Януковича сприймають як бандитську, заступника прокурора чітко називають таким, що поводиться і говорить як бандит, а міжнародні європарламентарі ловлять владу на брехні, то можна здогадуватись, що санкції до української влади будуть застосовані вже найближчого часу.

Конфлікти і закони



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.