Кличко: Ми підтримуємо проведення в Києві консультацій у форматі «влада-опозиція-ЄС»

v o e1

 
«УДАР» підтримує проведення 10-11 жовтня в Києві консультацій у форматі «влада-опозиція-ЄС» за участі Єврокомісара Штефана Фюле. З ініціативою таких консультацій Віталій Кличко виступив влітку на зустрічі з послом делегації ЄС в Україні. І сьогодні Україна повинна максимально підготуватися до цієї «контрольної» зустрічі у жовтні. Про це лідер «УДАРу» заявив у Відні під час зустрічі з віце-канцлером, міністром закордонних справ Австрії Міхаелем Шпінделеггером, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Ми високо цінуємо зусилля друзів України в ЄС, спрямовані на те, щоб зробити можливим підписання Угоди про асоціацію. І ми теж робимо все від нас залежне, щоб результат Вільнюського саміту був успішним для України. Оскільки розуміємо усю важливість моменту. Від того, чи отримає наша країна асоціацію, залежатиме майбутній напрямок її розвитку і усього сусіднього з Україною регіону»,- підкреслив Кличко.

Він також звернувся з тим, аби Євросоюз при визначенні своєї остаточної позиції з цього питання врахував, що Угода дасть українській опозиції та ЄС додаткові важелі впливу на чинну владу та створить більш сприятливі умови для чесних виборів у 2015 році та для здійснення системних реформ в Україні після перемоги кандидата від демократичних сил.

«Ми переконані, що підписання Угоди про асоціацію допоможе по суті вирішити проблему політичних в'язнів в Україні і, зокрема, питання звільнення Юлії Тимошенко. Натомість, непідписання Угоди означатиме, що Тимошенко залишатиметься у в'язниці, а Європа і опозиційні сили не матимуть важелів впливу на українську владу щодо цього питання»,- підкреслив лідер «УДАРу».

Він також зазначив, що вважає завданням опозиції - зробити все, щоб були виконані умови для підписання Угоди. А після цього - вимагати від влади і контролювати виконання усіх взятих Україною зобов'язань.


v o e2

v o e3



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.