Євгенія Тимошенко обговорила ситуацію в Україні з віце-президентом ПА НАТО

pa nato

 
Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко сьогодні на зустрічі з депутатом Бундестагу Німеччини, віце-президентом Парламентської Асамблеї НАТО Карлом Ламерсом (ХДС) обговорила політичну ситуацію в Україні та шляхи виходу з неї.


Про це повідомляє особистий сайт Юлії Тимошенко, передають «Конфлікти і закони».

Євгенія Тимошенко повідомила про позицію Юлії Тимошенко щодо бажаних шляхів і механізмів мирного виходу з поточної ситуації.

У зустрічі також взяв участь заступник голови партії «Батьківщина», голова комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря.

Карл Ламерс засудив використання сили проти проєвропейських мітингувальників на Майдані Незалежності у Києві, нещодавнє побиття активістів Євромайдану і відомої журналістки Тетяни Чорновол, а також закликав владу провести неупереджене розслідування цих злочинів. «Такі дії є неприйнятними. Особи, які причетні до цього, повинні понести відповідальність відповідно законодавству України», - підкреслив він.

Віце-президент Парламентської асамблеї НАТО висловив обурення через те, що йому було відмовлено у зустрічі з Юлією Тимошенко та наголосив, що вдруге звернеться до влади України з відповідним запитом.

За його словами, «німецька сторона і далі буде наполягати на негайному звільненні Юлії Тимошенко та її лікуванні за кордоном».

Карл Ламерс висловив слова підтримки та солідарності з ЮлієюТимошенко, проєвропейськими мітингувальниками та всім українським народом, який бореться за демократію.

Депутат Бундестагу Німеччини, віце-президент Парламентської Асамблеї НАТО Карл Ламерс запросив Євгенію Тимошенко та Григорія Немирю відвідати Німеччину у січні для зустрічей з німецькими політиками та представниками громадських організацій.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.