​Данія допомагатиме Україні стати економічно та соціально процвітаючою країною

«Данія допомагатиме Україні стати економічно та соціально процвітаючою країною», - заявив новоприбулий Посол Данії Рубен Медсен під час вручення копій вірчих грамот Заступнику Міністра з питань європейської інтеграції Олені Зеркаль, повідомляє прес-служба МЗС України.


Під час зустрічі сторони відзначили активний політичний діалог між Україною та Данією, особливо наголосивши, що офіційний візит Президента України Петра Порошенка до Копенгагена найближчим часом надасть нових імпульсів активізації взаємовигідної співпраці.

Посол Данії запевнив, що його країна й далі надаватиме Україні всілякого сприяння та практичну допомогу у здійсненні системних реформ. Окремо було відзначено важливість залучення данського досвіду у сфері енергоефективності.

Співрозмовники також обговорили стан співпраці між Україною та ЄС. У цьому зв'язку Олена Зеркаль привернула увагу до спроб росії шляхом побудови нових газогонів посилити залежність Європи від російських енергоносіїв.

Українська сторона також поінформувала про актуальну ситуацію на Донбасі в контексті російської агресії проти України.

Фото прес-служби МЗС України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.