​У Польщі стартувала кампанія проти патологій у працевлаштуванні українців

У п’ятницю в Свіноуйсьці було запущено в дію кампанію «Партнерство і працевлаштування», покликану боротися з патологіями у працевлаштуванні українців. До ініціативи долучилися польські та українські організації працедавців та бюро із працевлаштування, - інформує Onet.pl.


Акція офіційно стартувала під час Baltic Business Forum, що, власне, відбувся у Свіноуйсьці, повідомляє Польське радіо.

«Патології на ринку посередництва праці і працевлаштування – це проблема як для України, де функціонує багато нечесних фірм, що беруть гроші від кандидатів на отримання праці, так і для Польщі, де українці часто працюють нелегально», - наголосив голова Польсько-української економічної палати Яцек Пєхота. Він додав, що проект «Партнерство і працевлаштування», покликаний об’єднувати організації працедавців, бюро із працевлаштування та підприємців із Польщі та України, розрахований на довгу перспективу.

У рамках кампанії популяризуватимуться добрі стандарти пошуку працівників і працевлаштування громадян України, а також поширюватиметься інформація про варті довіри бюро із працевлаштування і надійних працедавців. Білборди, плакати і листівки застерігатимуть українців, аби вони не платили за пошук праці. Як анонсували ініціатори проекту, незабаром має з’явитися інтернет-сторінка та спеціальна гаряча лінія для українських громадян.

Фото PR



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.