​У Польщі затримали контрабандистів, які понтонними човнами через Буг переправляли цигарки на польсько-українському кордоні

У Польщі затримали шістьох осіб, котрі займалися контрабандою підроблених цигарок через польсько-український кордон річкою Буг. Збитки Державної скарбниці Польщі оцінили у 17 млн злотих (3,7 млн євро). Підозрюваним висунули обвинувачення та арештували. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє Польське радіо.


За інформацією слідчих, цигарки контрабандно переправляли з України через Буг на понтонних човнах, а їх завантаження відбувалося на українському березі річки. З польської сторони цигарки вивантажували, а потім їх забирали окремі члени групи та вивозили потужними позашляховиками вглиб країни. У прокуратурі повідомили, що водії під час утечі з місця контрабанди декілька разів брали на таран автомобілі польських прикордонників, котрі намагалися блокувати їм виїзд.

Провадження стосується діяльності організованих злочинних груп у період від березня 2019 року, котрі займалися контрабандою цигарок у районі польсько-українського кордону на річці Буг неподалік населених пунктів Грубешів, Воля-Угруська та Збереже. За словами прокурорів, ці групи здійснили кількадесят контрабанд цигарок, унаслідок чого Державна скарбниця втратила майже 17 млн злотих.

Шістьом затриманим висунули обвинувачення у керуванні та участі в організованій злочинні групі, а також в контрабанді. Їх арештували. Ще чотирьох членів цих злочинних груп розшукують.

Фото nadbuzanski.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.