​У Польщі арештували чотирьох українців, які побили двох поляків без причини

Двоє 39-річних, 35-річний та 28-річний громадяни України були арештовані через побиття 2-х поляків. Інцидент стався кілька днів тому в селі Лупово гміна Джвєжути (Вармінсько-Мазурське воєводство), пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт поліції.


Згідно даних правоохоронців, четверо українців рано-вранці, близько 5:00, увірвалися до господарського приміщення, в якому перебували двоє жителів Ольштинського повіту 25 та 30 років, й жорстоко побили їх з використанням не тільки кулаків, а й сторонніх предметів. Потерпілі стверджують, що напад був скоєний без причини.

У результаті побиття обох поляків госпіталізували, причому 30-річного чоловіка - в тяжкому стані. Усіх 4-х громадян України поліція затримала ще того ж дня. Рішенням суду, їх арештували на 3 місяці на момент досудового слідства. Чоловікам загрожує навіть до 8 років ув'язнення.

Фото fotolia.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.