Віталій Кличко заявив, що ця влада не досидить у затишку до 2015 року

zatishok vlada

 

Соціальне становище України доводить нездатність влади ефективно керувати країною, і якщо влада провалить підписання Угоди про асоціацію, то вона не досидить у теплі і спокої до 2015 року, як на те розраховує. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко виступаючи сесійній залі парламенту, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


Кличко наголосив, що отримує тисячі листів від громадян України про затримку заробітних плат та соціальних виплат. «Загальна сума боргів уже перевищує два мільярди гривень. А влада, щоб приховати масштаби свого соціального провалу, жонглює статистикою і виганяє у неоплачувані відпустки вчителів, лікарів, працівників соціальної сфери», - наголосив лідер «УДАРу».

Він зауважив, що працівників бюджетної сфери свідомо заганяють за межу бідності, а потім перед виборами додадуть їм до зарплати по 100 гривень і сподіватимуться, що «куплять» цим бюджетників. «Класичний приклад - коли під Київраду виганяють мітингувати бюджетників, аби виправдати незаконні зібрання колишніх депутатів. Це - цинічне приниження людей. У соціальній сфері Україна відкотилась на 15 років назад, - у дев’яності. І це треба припинити. За це «покращувальники» повинні відповідати», - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що парламент повинен терміново заслухати міністра соціальної політики щодо стану справ із виплатами соціальної допомоги. На дні уряду в п’ятницю депутати повинні мати змогу поставити питання економічному блоку уряду, вже маючи цю інформацію, - підкреслив Кличко.

«Проблема із соціальними виплатами - це наслідок непрофесійного підходу у формуванні бюджету. А також - безсовісного і безмежного розкрадання, яке відбувається у сфері державних закупівель», - сказав лідер «УДАРу».

Кличко додав, що ті самі проблеми будуть наступного року, оскільки проект бюджету пишеться «під столом». «А потім буде халепа. Кричатимуть, що до Нового року треба ухвалити те, що є - і знову шукати, де взяти гроші на виплати людям», - наголосив він.

Водночас, додав лідер «УДАРу», про себе влада не забуває. «Розводячи легенди про рух до Європи на тлі зростання соціальних боргів, вона знаходить можливість ремонтувати свої гелікоптери, купувати розкішні авто і робити шикарні ремонти. Влада довела свою нездатність ефективно керувати країною. Не буде євроінтеграції - не досидить ця влада, як вона планує, до 2015 року», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.