Путін перелякався НАТО і тому анексував Крим

putin anneksiya

 
Президент РФ Володимир Путін пояснив анексію Криму Росією тим, що у складі України йому загрожувало стати частиною НАТО.


В інтерв'ю французькому телеканалу TF1 він заявив, що Росія не могла собі дозволити віддати Крим організації Північноатлантичного альянсу, куди, на думку Володимира Путіна, могла вступити Україна після зміни влади, повідомляють «Конфлікти і закони».

«У цих умовах дозволити, щоб історична російська територія з переважно етнічним російським населенням пішла ось туди, в якийсь міжнародний військовий альянс, притому, що самі жителі Криму хочуть бути частиною Росії, - вибачте мене, по-іншому ми просто вчинити не могли », - зазначив російський президент.

При цьому під час інтерв'ю Путін поправив журналіста, який сказав, що «російські війська анексували Крим».

«Це помилка, що російські війська анексували Крим, російські війська нічого не анексували, - сказав він. - Російські війська перебували в Криму згідно з міжнародним договором про наявність там російської військової бази і, дійсно, допомогли жителям Криму провести референдум про свою незалежність і бажання приєднатися до Росії.

Він також додав, що все ще турбується з приводу можливого наближення НАТО до кордонів Росії за рахунок України. «Коли ми говоримо про Україну і військових блоках, то, звичайно, це не може не турбувати, тому що в цьому випадку, якщо, скажімо, Україна приєднується до НАТО, військова інфраструктура впритул підходить до російських кордонів . Ми не можемо бути до цього байдужі», - підкреслив Путін.

Путін дав інтерв'ю французьким ЗМІ напередодні візиту до Франції для участі в урочистостях з нагоди 70-ї річниці висадки військ союзників у Нормандії. Він заявив, що готовий до діалогу з президентом США Бараком Обамою, але «вибір за ним». При цьому він звинуватив американську адміністрацію в лицемірстві і «агресивних» спробах ізолювати Росію за її поведінку в Україні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.