​Пентагон заявив, що США не визнають так звані «зони деескалації» в Сирії

США будуть бомбити цілі в Сирії, незважаючи на зони деескалації. Про це заявили в прес-службі Пентагону. При цьому США стверджують, що будуть бомбити тільки ІД і аль-Кайду, передає Кавказ-Центр.


Представник Пентагону Адріан Ренкін-Геллоуей пообіцяв, що «США та їх партнери будуть намагатися звести до мінімуму ризики для своїх власних та інших літаків в небі над Сирією, включаючи російські».

Раніше представник росії Лаврентьєв оголосив, що пропоновані «зони деескалації» будуть закриті для військових літаків США та їх союзників. Лаврентьєв виступив з такою заявою в п'ятницю, на наступний день після переговорів в Казахстані, де росія, Іран і Туреччина домовилися створити в Сирії т. зв. «зони безпеки».

Він також заявив, що літаки США «зможуть працювати тільки в окремих районах, де зосереджені сили терористів, проте «зони деескалації» для США відтепер закриті».

Пентагон. Фото washingtontimes.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.