​США і Південна Корея провели спільні навчання ВПС поблизу кордонів КНДР

Два бомбардувальники ВПС США B-1B Lancers за підтримки південнокорейських винищувачів провели навчання з бойовою стрільбою в небі над Південною Кореєю, поблизу кордону з КНДР. Ця військова демонстрація стала відповіддю на агресивні дії Пхеньяна, який на цьому тижні провів випробування МБР (міжконтинентальної балістичної ракети). Про це офіційно заявила військова влада в Сеулі, повідомляє «Голос Америки».


За оцінкою американських військових фахівців, такі МБР можуть мати дальність до 5500 км і потенційно здатні досягти північно-західної материкової частини території Сполучених Штатів.

Метою нинішніх спільних навчань США і Південної Кореї було завдати «точкових» ударів по позиціях балістичних ракет і підземних командних пунктах умовного противника.

Американські бомбардувальники відбули з авіабази США Андерсон на острові Гуам.

Цього тижня, відразу після північнокорейських ракетних випробувань, президент США Дональд Трамп заявив, що він готується зробити «деякі досить жорсткі дії», щоб перешкодити ядерним амбіціям Північної Кореї.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.