​В Ідлібі при авіаударах ВПС режиму Асада загинули 25 осіб. Очікується, що кількість загиблих і поранених зросте

Кількість жертв ударів ВПС режиму Башара Асада по житлових районах сирійської провінції Ідліб, що входять в зону деескалації, зросла до 25 осіб. Раніше повідомлялося, що в результаті інтенсивних атак авіації дамаського режиму в населеному пункті Урум аль-Кюбра в Ідлібі загинули не менше 20 людей, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


Як повідомили агентству джерела в місцевих силах цивільної оборони, масованим бомбардуванням і наземним атакам військ режиму та їхніх пособників зазнали населені пункти Тюх, Сукейк, Теменія, Хан Шейхун в провінції Ідліб, а також райони Латамне і Латмін у провінції Хомс, райони Туркмендаги в провінції Лазкійе та Урум аль-Кубра на заході Алеппо.

Загони цивільної оборони продовжують шукати людей, що опинилися під уламками зруйнованих при бомбардуваннях будівель. Очікується, що кількість загиблих і поранених зросте.

Раніше Башар Асад в інтерв'ю ТАСС заявив, що його новою метою є Ідліб, а чотири мільйони людей, які проживають в цьому регіоні, він розглядає в якості терористів.

Розташований на південному заході Сирії Ідліб і прилеглі до нього території були оголошені зоною деескалації на міжсирійських переговорах в Астані 4-5 травня 2017 року. Однак, незважаючи на це, ВПС сирійського режиму і вкс рф продовжують бомбардування регіону.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.