​Проти поліцейських у Франції порушили 174 кримінальні справи

У Франції порушено 174 кримінальні справи за фактом застосування поліцейськими сльозогінного газу проти учасників акцій протесту «жовтих жилетів». Про це сказав глава МВС Франції Крістоф Кастанер в ефірі телеканалу BFM. За його словами, якщо слідство встановить, що сльозогінний газ був застосований неправильно, то поліцейські будуть притягнуті до відповідальності, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Акції протесту «жовтих жилетів», які виступають, зокрема, проти підвищення цін на паливо, спалахнули у Франції 17 листопада 2018 року.

Масові протести супроводжувалися зіткненнями демонстрантів з поліцією, погромами і підпалами машин, збитком магазинам і банкам. За час протестів загинули 11 і поранення отримали понад дві тисячі осіб.

Крім того, було затримано 8400 і заарештовано 1796 осіб. МВС Франції залучило до охорони правопорядку 80 тисяч співробітників поліції і жандармерії.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.