​У Сирії армія Асада захоплює райони в зоні деескалації. Наступ з повітря підтримує росія

Армія режиму Башара Асада і проіранські терористичні угруповання, які її підтримують, продовжують наступ на південні райони зони деескалації на північному заході Сирії. У результаті запеклих боїв напередодні вночі райони Кефренбуде і Таш Тепесі перейшли під контроль армії сирійського режиму. Наступ з повітря підтримують ВКС росії, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Після захоплення Кефренбуде і Таш Тепесі армія режиму Асада почала наступ на район Мадік Калесі в провінції Хама.

Як повідомив прес-секретар опозиційного угруповання «Національне звільнення» (входить до складу Сирійської визвольної армії) Наджи Мустафа, армія режиму Асада обстрілює і бомбить район Мадік Калесі.

За його словами, армія режиму завдає ударів по дорогах в Мадік Калесі, щоб позбавити опозицію підкріплень і логістичної підтримки.

Раніше в районі перебувала військова база режиму Асада. У Мадік Калесі тривають запеклі бої між опозицією і армією режиму Асада.

Після захоплення району Мадік Калесі армія Асада, імовірно, почне наступ на сусідні селища Кіркат, Таль-Хавваш, Тувейна, Аль-Хабит і Шарійя.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.