​Майже половина американців виступають за імпічмент Трампа та усунення його з поста президента

Сорок дев'ять відсотків американців підтримують імпічмент Дональда Трампа та усунення його з посади президента, 46% – проти. Такими є результати опитування, проведеного NBC спільно з Wall Street Journal. Динаміка не на користь президенту Трампу, адже минулого місяця за цим же опитуванням за імпічмент виступили 43%, проти – 49%, повідомляє «Голос Америки»


Разом з тим, підтримка президента в рядах його власної республіканської партії лише посилилась. Тільки 6% республіканців – за імпічмент та усунення президента з посади, минулого місяця ця цифра становила 11%.

Серед демократів у боротьбі за номінацію на перегонах 2020 продовжує лідирувати колишній віце-президент Джо Байден (27%), за ним сенаторка Елізабет Воррен (23%), на третьому місці - сенатор Берні Сандерс (19%).

Якщо б загальні вибори пройшли зараз, за даними опитування Байден отримав би 50% голосів виборців, Трамп – 41%. Відповідно у випадку змагання між Воррен та Трампом, сенаторка б також перемогла діючого президента, отримавши 50% проти 42%.

Загалом, 46% американців відповіли, що вони майже певні, що не голосуватимуть за Трампа на виборах наступного листопада, а 34% сказали, що майже неодмінно віддадуть свої голоси за діючого президента.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.