Трамп натякнув, що може відмовитись дати обіцянку мирно передати владу у разі поразки на виборах, згадавши Верховний суд

Під час прес-конференції у Білому домі, Дональд Трамп, відповідаючи на уточнюючі запитання, натякнув, що не зобов'язується забезпечити мирний перехід влади після виборів. «Подивимося, що трапиться», - сказав Трамп на прес-конференції в Білому домі. «Чесно кажучи, передачі не буде, буде продовження», - додав він у відповідь на уточнююче питання журналіста.

Раніше Трамп відмовлявся сказати, чи погодиться він з результатами виборів, повторюючи свої пересторги з заяв 2016 року. З точки зору Трампа є всі підстави вважати, що поштове голосування, до якого цього року (через пандемію) має намір вдатися більшість американців, - вразливе для фальсифікацій. Його небажання взяти участь у мирній передачі влади, як пишуть ЗМІ, ґрунтується на тому, що, за його словами, існує велике занепокоєння щодо виборчих бюлетенів, під час масового голосування поштою, оскільки воно схоже на шахрайство. Він також знову заговорив про те, що поштове голосування, до якого цього року через пандемію має намір вдатися більшість американців, вразливе для фальсифікацій. «Ви знаєте, що я дуже сильно скаржився на бюлетені, і бюлетені є катастрофою», - заявив Трамп під час свого виступу.
Подібні заяви вже викликали невдоволення серед демократів. Проте і сенатор штату Юта від республіканської партії Мітт Ромні, теж у Твітері виказав здивування заявам Трампа. «Основою демократії є мирний перехід влади; без цього існує Білорусь», - написав Ромні в Twitter «Будь-яка думка про те, що президент може не поважати цю конституційну гарантію, є немислимою і неприйнятною».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.