​Ізраїль має намір продовжити війну з ХАМАС і після досягнення тимчасового припинення вогню

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що вони продовжать війну з ХАМАС, навіть якщо буде досягнуто тимчасове припинення вогню. Про це заявив глава уряду журналістам перед засіданням кабінету міністрів, присвяченим обговоренню угоди про обмін полоненими, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».

«Ми продовжуємо війну і продовжуватимемо це робити, поки всі цілі не будуть досягнуті. Ми ліквідуємо ХАМАС, повернемо всіх викрадених та забезпечимо, щоб у Газі не залишалося жодної загрози Ізраїлю», - заявив Нетаньяху.

В ізраїльських та міжнародних ЗМІ повідомлялося, що на першому етапі угоди ХАМАС звільнить від 50 до 80 ізраїльських жінок та дітей, які утримуються в секторі Газа.

У відповідь повідомлялося, що Ізраїль мав звільнити не менше 150 палестинських затриманих, переважно жінок та дітей.

Стверджувалося, що обмін полоненими відбудеться після оголошення чотириденного припинення вогню в Газі та в рамках угоди до Гази буде дозволено в'їзд приблизно 300 вантажівкам на день.

За даними Ізраїлю, у руках озброєного крила ХАМАС перебувають 239 ізраїльських в'язнів.

Біньямін Нетаньяху. Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.