​У Німеччині розглядають шляхи боротьби з ісламістською політикою за принципом: той, хто хоче халіфату замість демократії, повинен бути покараний

Німецькі християнські демократи представили план дій із чотирьох пунктів, спрямований проти ісламістів. Це відповідь на вимогу запровадження халіфату, яка днями прозвучала на вулицях Гамбурґа. «Рішення - халіфа», - гасло, що лунало на демонстрації в Гамбурзі, шокувало Німеччину, повідомляє Польське радіо.


Гаряча дискусія та протести проти вимог запровадити в країні принципи ісламу не призвели до заборони чергової вуличної акції. Організатори гамбурзького маршу, що відбувся у минулі вихідні, лише пом'якшили своє гасло, пояснивши, що йдеться про халіфат у Палестині, оскільки, за їхніми словами, демонстрація мала на меті підтримати жителів Сектора Гази.

Християнсько-демократичний союз (ХДС), однак, вирішив відреагувати. Депутати партії представили Бундестагу свій план: той, хто хоче халіфату замість демократії, повинен бути покараний. У разі подвійного громадянства, як вважають християнські демократи, ісламісти повинні бути позбавлені громадянства Німеччини. У запропонованому плані ХДС також є пункт, у якому наголошено, що, якщо шукач притулку використовує ісламістські гасла, він негайно повинен бути позбавлений права на притулок.

Проте пропозиції християнських демократів сподобалися не всім. Депутат від Партії зелених навіть заявив, що ХДС становить загрозу для мусульман.

Загалом у Німеччині проживає понад п'ять мільйонів мусульман. На демонстрації в Гамбурзі їх було близько тисячі.

План християнських демократів не відкинули, а винесли на обговорення комітету.

Фото pxhere.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.