Україні не буде за що повертати 15 млрд. Росії

kabmin budget

 
Народний депутат України, член бюджетного комітету Верховної Ради Олег Медуниця піддав критиці проект Державного бюджету на 2014 рік. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД.


«Маємо черговий бюджет «проїдання». За рахунок чого буде стимулюватися розвиток економіки - незрозуміло. Ці 15 млрд. доларів кредиту від Росії, що їх пообіцяв надати Путін януковичу, підуть на закриття «дір» поточного бюджету, на закриття боргів по соціальних виплатах. А за рахунок чого ми будемо віддавати Росії цей борг, звідки візьметься економічний ріст, завдяки якому візьмуться кошти на погашення кредиту? Його не буде, маємо проект бюджету «під вибори», в якому російські гроші підуть на підвищення соціальних виплат. Ми не зможемо повернути Росії кредит, бо ніде взяти ці кошти», - наголосив Олег Медуниця.



Коментарі

  +2 #1 zhid 21 дек. 2013 г., 15:47:15
nturoi
  +1 #2 ДДТ 21 дек. 2013 г., 15:48:49
ДЕНЬГИ ДО "ЗАРПЛАТЫ". "ЗАРПЛАТЫ", КОНЕЧНО НЕ БУДЕТ. НО МОЖНО ПО МЕТРО ПРОЙТИСЬ. ТАМ ХОРОШО ПОДАЮТ :lol:
  -2 #3 Serg Kvark 21 дек. 2013 г., 15:51:10
Нет, а что кредит от МВФ слаще или гуще? Ну для нашего пересичного "громадянына" это имеет значение! Ведь брать то все равно надо иначе... пипец! Кризис мировой нас не обошел И отдавать нужно ЛЮБОЙ кредит! Не пугайте !Или за страшилки больше платят?
  +1 #4 Аноним 22 дек. 2013 г., 22:50:42
[quote name="Serg Kvark"]Нет, а что кредит от МВФ слаще или гуще? Ну для нашего пересичного "громадянына" это имеет значение! Ведь брать то все равно надо иначе... пипец! Кризис мировой нас не обошел И отдавать нужно ЛЮБОЙ кредит! Не пугайте !Или за страшилки больше платят?[/quote]
Да ты клоун прям! :lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.