Посадовці Фонду соцстрахування привласнили 30 мільйонів гривень з бюджету

socstrahuvannya

 
Служба безпеки України спільно з Державною фінансовою службою України припинила протиправну діяльність посадовців Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, які створили механізм привласнення бюджетних коштів на суму понад 30 мільйонів гривень.


Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають «Конфлікти і закони».

За результатами проведення торгів на оздоровчі послуги впродовж 2014 року Фондом було виплачено 44,8 мільйона гривень. Частину цих коштів, на підставі удаваних договорів, перераховано на фіктивні фірми, знято готівкою та поділено між учасниками злочинної схеми.

Відкрито кримінальне провадження за фактами ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах, фіктивного підприємництва, відмивання доходів, розтрати майна тощо.

Директорам та засновникам підприємств, на рахунки яких перераховувалися кошти з Фонду, оголошено про підозри. Засновнику одного з підприємств вже винесено обвинувальний вирок.

За рішенням суду проводиться судово-економічна експертиза фінансово-господарської діяльності підприємств, що брали участь у злочинній схемі. Після винесення судових вироків незаконно привласнені кошти будуть повернуті до Державного бюджету.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.