Правозахисники: правоохоронні органи закривають очі на крадійство дітей у матерів та продаж малят за кордон

«Єнакіївська Правозахисна Група» зробила офіційну заяву, в якій наголосила, що прокурорські органи України ігнорують заяви правозахисників щодо існування в Україні державного конвеєру викрадення новонароджених та дітей старшого віку, а також їхнього катування та постачання «на експорт».
 
«ЄПГ» зазначає, що цією проблемою зацікавились лише Голова Верховної Ради України та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини.
 
Що ж стосується прокуратур, то у цих структурах затято дотримуються принципу: чим ближче до порушення – тим менше бачити.
 
Так, перший заступник прокурора Донецької області «упритул» не бажає бачити навіть наявність судового рішення Апеляційного суду Донецької області про скасування рішення Шахтарського міськрайонного суду про позбавлення батьківських прав Наталі Пархоменко та відмови у позові органу опіки і піклування. Тож не дивно, що він «не здатен» побачити й викрадення новонародженої дитини прямо «з-під матері» Олени Андріюк у пологовому будинку під приводом її «хвороби на туберкульоз легенів», у той час як у неї це захворювання вже протягом кількох років стабільно заліковане. Та й то сказати, українське законодавство не містить у якості підстави для відібрання дитини виключно захворювання матері (батька)!
 
Аналогічно страшні обидві судові справи про позбавлення вказаних матерів батьківських прав (Наталі – щодо 12-річного Микити, а Олени – щодо трьох її дітей)! Судді ігнорують усі процесуальні, матеріальні й міжнародні норми: дослідження доказів – не відбувається, протоколу судового засідання або аудіофіксування розгляду – не проводиться.
 
Суддю Карабазу Н.Ф. обрано на посаду судді безстроково Постановою Верховної Ради України від 21 жовтня 2010 року N 2637-VI, хоча у матеріалі газети «Голос України» від 7 жовтня 2010 року вказано її свавілля у справі Наталі Пархоменко. Профільні органи цією інформацією не зацікавились.
 
«ЄПГ» заявляє, що в Україні наявна злочинна організація із розподілом функцій між виконавцями конвеєру: крадій дитини/дітей (лікар пологового будинку; вчителька; Служба у справах дітей). Потому - первинний орган утримання дитини (дитяча лікарня; дитячий притулок), далі - вторинний орган утримання дитини (будинок дитини; інтернат – чим привселюдно лякали М. Пархоменка вказані вище із посиланням на відправку його за кордон), згодом - експорт дитини (через другий місцевий суд, який не перевіряє рішення попереднього місцевого суду про позбавлення батьківських прав й не заслуховує ані дітей, ані матерів).


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.