​Справа служителя Феміди з Черкащини: обвинувальний акт скеровано до суду

5 квітня 2019 року обвинувальний акт стосовно судді Апеляційного суду Черкаської області, викритого в серпні 2018 року на отриманні 30 тис. грн неправомірної вигоди, скеровано до Придніпровського районного суду м. Черкаси. Суддя обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України («Зловживання впливом»).


Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

За даними слідства, у серпні 2018 року служитель Феміди отримав кошти від місцевого мешканця для здійснення впливу на суддів одного з районних судів Черкаської області, аби ті ухвалили позитивні рішення в адміністративних справах в інтересах цієї особи. Суддю викрили поблизу місця проживання одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

Розслідування наведених фактів детективи НАБУ розпочали у серпні 2018 року.

21 лютого 2019 року стороні захисту відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

Фото pravda.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.