На Житомирщині СБУ затримала російського продавця зброї

kontrabanda zbroya

 
Службою безпеки України в Житомирській області припинено протиправну діяльність 36-річного громадянина Російської Федерації, причетного до контрабандного переміщення зброї через митний кордон України, повідомляють «Конфлікти і закони», посилаючись на прес-центр Служби безпеки України.


14 березня ц.р. його було затримано у порядку ст. 208 КПК України під час перетину кордону.

Зловмисник перевозив зброю (1 пістолет марки «ТТ», 42 набої калібру 7.62 мм, 2 гвинтівки Мосіна у розібраному стані та 7 штик-ножів до таких гвинтівок, пневматичну гвинтівку, магазини до ППШ та АК-74 та ін.) у власному великовантажному автомобілі, сховавши у задніх дверцятах та підлокітниках.

15 березня ц.р. контрабандисту було вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 201 КК України (закінчений замах на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю зброї).

Ухвалою слідчого судді Корольовського районного суду м. Житомира від 17.03.2014 р. підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.



Коментарі

  +0 #1 Одессит 18 мар. 2014 г., 21:11:49
Писец! Домашний арест, а конфетку ему дать не надо!
  +1 #2 Гимн России 18 мар. 2014 г., 21:12:53
А в моей стране все есть: есть в ней нефть и газ в ней есть
Уголь есть и никель есть, алюминия ни счесть
Есть в ней золото, алмазы, изумруды и топазы
Как же так - в стране всё есть, а народу нехер есть
Как же так - все есть в стране, а народ живет в говне?

А в моей стране все есть, есть зерно и мясо есть
Есть лосось и осетры, в них полным полно икры
Есть и овощи, и фрукты, и молочные продукты
Как же так - продукты есть, а народу нехер есть?
Как же так - все есть в стране, а народ живет в говне?

А в моей стране все есть, губернаторы в ней есть
Мэры есть, заммэры есть и у замов замы есть
ФСБ и МВД, и в кустах ГИБДД
И из Форбса пацаны за пределами страны
Генералы, депутаты, коммунисты, демократы
Как же так - они все есть, и им всем не нехер есть?
Им отлично жить в стране, где народ живет в говне :P :D

Весь народ живет в говне, а говно живет вполне...
  +1 #3 контрабандист 18 мар. 2014 г., 21:27:06
:-x провокация....в нормальное время написали бы что задержали торговца антиквариатом. И наверное его задержали на Белорусской границе.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.